Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /customers/f/a/c/byggeven.org/httpd.www/includes/menu.inc).

Andres erfaringer

Brug andres erfaringer som beboerrepræsentanter i renoveringssager!

Over hele landet bliver der gennemført renoveringer af almene boligområder, hvor afdelingsbestyrelser spiller en aktiv rolle. Her får de erfaringer, som kan komme andre til gavn.

Der er både tips og inspiration at hente hos de to kontaktpersoner her på siden. De har som beboerdemokrater deltaget i byggesager, og de har givet tilsagn om, at de gerne vil kontaktes. Selvom jeres afdeling og projekt sikkert har helt andre forhold, kan der være masser af gode råd at tage med videre. Hvis din afdeling står over for en renovering, så skriv gerne til en af kontakterne nedenfor.

Tak til Domea for lån af foto.

Søparken i Køge

FAKTA
Bebyggelsen er opført i 1974, 4. sal (tagetage) i 1990 og består af etageblokke med i alt 303 boliger. Renoveringen er afsluttet i 2010. Projektet indbefatter bl.a. facader, køkkener, altaner og legeområder.

Læs om projektet i Søparken i artiklen En helt ny verden (link) bragt i Lejerbos beboerblad "Lejlighedsvis".

Beboerkontakt med erfaringer fra renoveringen
Johnny Jensen, bestyrelsesformand.
Skriv til Johnny: jj@visida.dk

Munkebo i Kolding

Bebyggelsen er opført i 1973 og har i dag 610 boliger og nogle erhvervslejemål. Renoveringen er afsluttet i 2010/11. Projektet inbefatter bl.a. facader, vinduer, døre, tage, altaner, køkkener, badeværelser, udearealer og et nyt fælleshus.

Få inspiration fra Munkebos konkrete erfaringer i artiklen: Kommunikation giver mindre bøvl (link) – om hvordan brug af bl.a. en logbog og en infobutik gav målbare resultater.
Se billeder og film (link) fra renoveringen.
Eller læs om boligsociale projekter i Munkebo på ByLivKolding (link)

Beboerkontakt med erfaringer fra renoveringen:
René Christian Pedersen, bestyrelsesformand.
Skriv til René: rcp@c.dk